#sayajualmurah

Bunyi Boya SWIPE SEBELAH 😘✔️ MAGIC BUBBLE VIRAL !!! 🐊✔️💢 So yang mana yang nak area Kulim , Padang Serai , Sungai Kob boleh dm saya sekarang ya !!! 💥😘 @ilyaszulkiffli TRUSTED SELLER 🐊 ON COD 🐊 COD RM1 ✨🔥 http://www.wasap.my/0149844850 #viralpost #magic #magical #nakcantiktak #lawa #naklawa #barangbaik #trending #sayasuka #faktamenarik #menarik #infomenarik #sayajual #lelakivsperempuan #perempuanhebat #lelakiponbolehpakai #boleh #bolehrepost #malaysiaboleh #sayajualmurah #cantik #raya #viral #mukabersih #buaya #magic #bubble #sis #raya #abam


0💬Normal

Langkah ke-5 untuk MEERACLE skincare routine: Gunakan Facial Serum ✨ — Apa yg uols perlu buat untuk pakai Facial Serum ni ialah, lagi bagus kalau uols just pump dua kali dekat tapak tangan (pastikan tangan uols bersih okay?), gosok dulu dekat tapak tangan, lepas tu baru sapu dekat muka. Kenapa mcm tu? 🤔 — Haa sebab kehangatan yg ada pada tapak tangan kita tu, dia akan aktifkan bahan2 aktif yg ada dalam Facial Serum ni. Baru la serum tu akan lebih berkesan untuk kulit uols! 🥰👍 . . Info blh klik link di bio 👇 @meeracle.malaysia.borneo . www.meeracle.com.my . #meeracle #menjadidenganmeeracle #MEERACLEcares #wowMEERACLEnya #meeraclesarawak #meeracleleadingtheway #meeracleskincaremalaysia #MEERACLEUnderTheSea #meeraclefacialserum #meeracleterbaik #sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #sayajualmurah #sokongprodukmuslim #buymuslimfirst #bazarpaknil #raya2020 #bajumurah


0💬Normal

#MERIAHRAYABERSAMAFAREHA . Cantiknyaaaa ♥️♥️♥️♥️,"Cepat Dibentuk, Cantik Terletak, Tudung Tak Renyuk" . Jom kongsikan gambar raya awaaa beraya bersama tudung BAK & BAKSE by Fareha & tag @tudungbymir ♥️♥️♥️


1💬Normal

💋 Hazirah blouse #saphire39 Price : RM39/pcs Postage : *All price exclude postage *Postage fee will follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Other : •Functional front button •With ribbon attach to the blouse Measurement (inch) : Length 22 Shoulder 15 Sleeve 20.5 Armhole 18 Bust 42 . . . . WHATSAPP +60174338414 #blousemurah #blouseperempuan #blousemurahcomel #blousemurahmalaysia #blousecomel #blousecomelmurah #blousecantik #bajuootdmalaysia #bajublouseperempuan #bajublousemurah #bajublousemalaysia #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #blousecantikmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualmurah #bajuplussizemurah #blouseplussizemurah #blouseplussizemurahmalaysia #muslimahootd #blousemurah #bajucantik #bajupromo #casualtop #promo #bajumurah #skirtmurah


0💬Normal

Ada masalah rambut gugur?⠀ Rambut rosak?⠀ .⠀ Meh sini saya share dengan uolls 2 item yang dapat bantu selesaikan masalah uolls.⠀ .⠀ 1. Shampu pink⠀ 2. Conditioner pink⠀ .⠀ 2 item ni mmg sesuai sangat utk rawat masalah rambut gugur dan rosak. Kalau rasa shampu uolls yang sekarang ni macam tak bantu sihatkan rambut uolls, meh berubah kepada Faith Fleur combo pink ni🥰⠀ .⠀ Nak tryy???⠀ Jomm ws saya. Klik je link 𝚆𝙷𝙰𝚃𝚂𝙰𝙿𝙿 dekat bio ig saya.⠀ .⠀ #sayajual #sayajualmurah #serumrambut #pelebatrambut #faithfleurseremban#faithfleursenawang#faithfleurnegerisembilan#serumrambutmurah#bazarpaknil #penjagaanrambut#serumrambutgugur#rawatrambutgugur #rambutgugur#rambutpanjang #rambutlebat #hairtonik #tonikrambut #codsenawang #codseremban #opendropship #openagent #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan


0💬Normal

💋 Hazirah blouse #saphire39 Price : RM39/pcs Postage : *All price exclude postage *Postage fee will follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Other : •Functional front button •With ribbon attach to the blouse Measurement (inch) : Length 22 Shoulder 15 Sleeve 20.5 Armhole 18 Bust 42 . . . . WHATSAPP +60174338414 #blousemurah #blouseperempuan #blousemurahcomel #blousemurahmalaysia #blousecomel #blousecomelmurah #blousecantik #bajuootdmalaysia #bajublouseperempuan #bajublousemurah #bajublousemalaysia #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #blousecantikmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualmurah #bajuplussizemurah #blouseplussizemurah #blouseplussizemurahmalaysia #muslimahootd #blousemurah #bajucantik #bajupromo #casualtop #promo #bajumurah #skirtmurah


0💬Normal

. Sleepsuit Zippy Next Baby (Boy) 9 - 12 months (label 12m) Price : RM 60 Postage : RM 8 (S/M) RM 12 (S/S) Ukuran bahu ke kaki : Tutup kaki : 58cm Buka kaki : 66cm Whatsapp / Telegram : 018 351.3324 #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #babystuff #bazaarpaknil #barangbabymurah #bajucomel #bajubabymurah #bajubabyonline #sleepsuit #sleepsuitmurah #sleepsuitzip #sleepsuitzipbaby #sleepsuitzipmurah #boy #bajubabyboy #sleepsuitbabyboy #bodysuits #instashop #sayajualsleepsuit #HBCsleepsuitzip3in1


0💬Normal

Siapa yang boleh amalkan LICDATUN??🙄🙄🤔🤔 . . ✔ Seawal umur 2 tahun ke atas ✔ Ibu hamil 4 bulan ker atas yang tidak ada alaha pada bahan2 di dlm licdatun ✔ Perempuan dan lelaki ✔ Gemar makanan sunnah dan berkhasiat ✔ Yang inginkan kulit yang sihat ✔ Yang pentingkan kesihatan dalaman ✔ Berdisiplin dalam menjaga kecantikan ✔ Memilih untuk minum air 2-3 liter sehari untuk kesan maksima ✔ Untuk yang masih mencari supplement ISAP / KEMAM ✔ Yang inginkan penjagaan kesihatan dan kecantikan sekaligus dengan harga yang berpatutan . . Dapatkan segera 😚 PM dhiya untuk info lanjut klik je link bio dhiya ok 01116663981 👉👉 . #stokislicdatun#licdatunselangor#licdatunampang#syukursihat#superfood#makanansunnah#makanantambahan#kelebihan#kebaikan#kunyahsihatcantik#chewabletablet#minyakzaitun#habbatussauda#lemon#bawangputih#sayajual#sayajualmurah#dudukdirumah#kitajagakita#bajuraya#pkp#dudukrumah#rayatetapraya#rayapkp#rayadudukrumah


0💬Normal

👆👆👆 SUPER NICE QUALITY (Medium) # WITH SERIAL NUMBER Size : 26.5 (L) X 25 (H) CM RM95 SM/RM105 SS Siap Pos Sampai Rumah Berminat nak order !! 📱Tekan link wassap kaklong kt bawah 👇 www.wasap.my/60199342657 - jangan malu jgn segan -No COD #begmurah #dropshipwanted #sethantaranmurah #trustedseller #bazarpaknil #sethantaran #sayajualmurah #bazarmurah #bagfashion #handbagdirectsupplier #bazaronline #walletmurahmalaysia #sayajualbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurahmalaysia #begtanganmurah #begmurahonline #bagmalaysia #handbagcantik #onlinebagmurah #handbagtermurahmalaysia #handbagmurahmalaysia


0💬Normal

💋 Hazirah blouse #saphire39 Price : RM39/pcs Postage : *All price exclude postage *Postage fee will follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Other : •Functional front button •With ribbon attach to the blouse Measurement (inch) : Length 22 Shoulder 15 Sleeve 20.5 Armhole 18 Bust 42 . . . . WHATSAPP +60174338414 #blousemurah #blouseperempuan #blousemurahcomel #blousemurahmalaysia #blousecomel #blousecomelmurah #blousecantik #bajuootdmalaysia #bajublouseperempuan #bajublousemurah #bajublousemalaysia #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #blousecantikmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualmurah #bajuplussizemurah #blouseplussizemurah #blouseplussizemurahmalaysia #muslimahootd #blousemurah #bajucantik #bajupromo #casualtop #promo #bajumurah #skirtmurah


0💬Normal

Next Page