#lawak

Kesian kat brother ni🤣🤣. korang pernah ke jadi macamni?? 🤣🤣🤣 . . . . . . LIKE❤️COMMENT📝SHARE📤TAG📌 . . . . #lawaktahapdewa #lawandordersvu #lawakkerder #lawakhambar #lawakbodoh #lawak.lahawau #lawakhangit #lawak #lawakhangit #bawang


0💬Normal

Mulung cok mulung!!! . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📥FOLLOW IG @tadika_bucin SC: @saitama_exe . ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 🖥"FOLLOW DULU siapa tau cocok" 🔭@tadika_bucin 💻⌨🖱Partner:@alyaz_kun . . 🔖HASTAG: #memekomikindonesia #mci #memecomicindonesia #dagelanmeme #dagelan #viral #memeupinipinindonesia #asupanmemebergizi #asupanmemesetiaphari #asupanmemeuseless #erpanmeme #erpan1140 #lawak #asupanmemesejakdini #asupanmeme #mrci #asupan_ngemim_useless #goblok #cringe #recehkantwitter #ngakakkocak #freshmeme #memefresh #bijikers #freshmemesdaily #1cak #twittermeme #darkmeme #memeindolucu #memekartun


0💬Normal

JOIN BUAT 2 CARA ‼️ • Korang boleh buat 2 cara untuk buat duit 🔥 • 1-buat duit tanpa menjual 2-buat duit menjual 13 jenis produk @usaha.sendiri.jay • Join dan buat 2 cara ni 👇🏻 • Bila join boleh buat kedua-dua cara 👍🏻 lagi cepat kaya dan senang 🙌🏻 • company @usaha.sendiri.jay adalah yang pertama di malaysia 🇲🇾 yang menyediakan pelbagai cara buat duit 🙌🏻 • Ramai dan sudah beratus pun berjaya dengan testimoni luar biasa korang boleh tengok dekat story highlights @usaha.sendiri.jay 💯 . . . . . . . . . . . . #lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram


0💬Normal

KORANG NAK SAYA PROMOTE FREE TAK ? 🙆🏻‍♂️ 🙈 . IKUT STEP DI BAWAH ! . 1. FOLLOW @zirrthepishang._ 2. LIKE SEMUA POST @zirrthepishang._ 3- COMMENT "DONE" KLU DA (FOLLOW) SAY "DONE" DKT RUANGAN COMMENT 👌🏼 . senang ja kan ? 😱 . jangan tipu . i will check ! 🙇🏻‍♂️🌸❤️ . nanti saya check 5 orang yang bertuah untuk dipromote ! 👌🏼😍 #tiktok#funimatechallenge #funimateedits #funimate #funimatemalaysia #gelek#tiktokdance #tiktokgirls #tiktokgelek #tiktok_indo #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #tiktokmalaysian #tiktokmalaysia🔥 #tiktokidola #idola #idolamalaya #tiktokidola #happy #cute #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #video #dance #slowmotion #idolaremaja #slowmo


0💬Normal

Tag kawan korang & share story 🙏🏼. . Nak tengok full korang boleh gi link bio kt ig @hamizanzawawi_ okay🤩 . FOLLOW @ayat_twiterrr untuk dapatkan ayat & video yang menarik😍 . ‪#lawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakkampus #lawakbatak #lawakhambar #lawakterkini #ayat_twiterrr #himpunanbahanlawak #explore #nakbebel #stayhome #staysafe#corona #lawaksavage #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #tiktokxmalaysia #musicallymalaysia


2💬Normal

KORANG NAK SAYA PROMOTE FREE TAK ? 🙆🏻‍♂️ 🙈 . IKUT STEP DI BAWAH ! . 1. FOLLOW @rinaanuckle._ 2. LIKE SEMUA POST @rinaanuckle._ 3- COMMENT "DONE" KLU DA (FOLLOW) SAY "DONE" DKT RUANGAN COMMENT 👌🏼 . senang ja kan ? 😱 . jangan tipu . i will check ! 🙇🏻‍♂️🌸❤️ . nanti saya check 5 orang yang bertuah untuk dipromote ! 👌🏼😍 #tiktok#funimatechallenge #funimateedits #funimate #funimatemalaysia #gelek#tiktokdance #tiktokgirls #tiktokgelek #tiktok_indo #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #tiktokmalaysian #tiktokmalaysia🔥 #tiktokidola #idola #idolamalaya #tiktokidola #happy #cute #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #video #dance #slowmotion #idolaremaja #slowmo


2💬Normal

Pilih tetap dirumah, atau dijogetin penari peti ? . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Follow @dr_herp untuk dapetin konten-konten lucu lainnya DM untuk credit / removal _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ #dr_herp #herp #meme #memeindonesia #instameme #ngakak #lawak #lawakan #guyonan #kocak #viral #videokocak #videokeren #videolucu #indonesia


4💬Normal

Sering terjadi Credit:@rzkofficials admin A Anime: "kaguya sama wa kokurasetai" Eps: 7 . . . . #lawak #animecrack #animecrackindonesia #memeanime #meme #memes #animeindo #wtfmemes #wkwkwkw #anime #otaku #otakuindo #otakuindonesia


0💬Normal

SETUJU GAK ? ------------------------------------------ DUKUNG AKUN @infokbbku DENGAN CARA FOLLOW ------------------------------------------ #infokbbku #sunda_story #katasunda #papatahsunda #sunda #lawak #ngakak #sundasamodarna #urangsunda #receh #ngakakkocak #jawabarat #awreceh #humor #dagelan #sumedang #tangerang #purwakarta #ciamis #pangandaran #bandunghits #bandung #bogor #banten #garut #tasikmalaya #persib #cimahi #depok


0💬Normal

Unch....sosweat 😍🤩 Update video &foto tiap harinya Tag Teman kamu & Follow 🤗 Bantu 1K followers kak Zona Lucu dilarang Baper,jika kamu cukup terhibur jangan Lupa follow IG kita kak,Tiap harinya Update konten Baru,jangan lupa tag teman kakak,agar kita terhibur sama",pantengin terus kak keseruan & kelucuan lainnya kak hanya di +62 laught #meme #dagelan #memelucu #baper #lucu #ngakak #bercanda#Receh #gokil #hiburan #ketawa #kocak #alay #humor #joke #ngakakkocak #canda #guyon #komedi #lawak #parodi #tiktok #videolucu #videongakak #fff #lfl #viral


0💬Normal

TAHNIAH HIDAYAH , JOIN LEVEL 1🔥🔥🔥 CEPAT2 YURAN SERENDAH RM10 SAHAJA!!! Apa kelebihan jadi agent topup? 1. Dapat reload harga jauh lebih murah 2. Orang akan cari kamu, bukan kamu yang cari org. Sbb hari2 org akan topup kan? 3. Dapat commission kalau ada agent under kamu #agenttopup #agenttopupneeded #agenttopupmurah #agenttopupwanted #agenttopuprm10 #agent #lawakmedia #lawakviral #lawakmalaysia #lawak #lawakhambar #tiktokmalaysia #tiktok


0💬Normal

TAHNIAH HIDAYAH , JOIN LEVEL 1🔥🔥🔥 CEPAT2 YURAN SERENDAH RM10 SAHAJA!!! Apa kelebihan jadi agent topup? 1. Dapat reload harga jauh lebih murah 2. Orang akan cari kamu, bukan kamu yang cari org. Sbb hari2 org akan topup kan? 3. Dapat commission kalau ada agent under kamu #agenttopup #agenttopupneeded #agenttopupmurah #agenttopupwanted #agenttopuprm10 #agent #lawakmedia #lawakviral #lawakmalaysia #lawak #lawakhambar #tiktokmalaysia #tiktok


0💬Normal

TAHNIAH HIDAYAH , JOIN LEVEL 1🔥🔥🔥 CEPAT2 YURAN SERENDAH RM10 SAHAJA!!! Apa kelebihan jadi agent topup? 1. Dapat reload harga jauh lebih murah 2. Orang akan cari kamu, bukan kamu yang cari org. Sbb hari2 org akan topup kan? 3. Dapat commission kalau ada agent under kamu #agenttopup #agenttopupneeded #agenttopupmurah #agenttopupwanted #agenttopuprm10 #agent #lawakmedia #lawakviral #lawakmalaysia #lawak #lawakhambar #tiktokmalaysia #tiktok


0💬Normal

Next Page