#kualititiptop

Honey Pearl Earring __________________________________ • Price : RM20 • Shipping : Preorder • Postage fee sm RM8 / ss RM12 Material : Alloy ____________________________________ Berminat ? Tekan link di bio📲 #1week #rings #ringselangor #cincinnikah #tiktokmalaysia #cincintunangan #cincin #cincinselangor #kualalumpur #kualititiptop #giftideas #giftcard #gifts🎁 #uniquegifts #giftwrapping #giftsforher #gifted #giftideasforher #giftshop #cincinbangi #ringmalaysia #maldives #ringsabah #tiktok #kotakinabalu #postage #penangring #kelantan #kelantanesegirl #cincinsilvercouple


0💬Normal

Wahh cantik la warna Jellytint yg customer ni pilih "red love". Menganciamm gitu.aumm😍😍 . Warna yg maera secret hasilkan semua menarik &menaikkan seri wajah.. . Mini Jellytint tak dikeluarkan dh,tukar kepada baby Jellytint..Dalam sama je cuma bekas & isipadu je beza.. Sebotol 2.5ml harga Rm10. . #maerasecret #sabunkelulut #facemist #homemadelipcare #lipscrub #liptintmurah #bukanproduktimbangkilo #lipbalmmadu #liptherapy #serumhabbatussauda #bedaksejuk #produkmampumilik #murahtapikualiti #kualititiptop #terbaik


0💬Normal

Lipbalm baru sampai terus cuba..😍😍 . Seronok la tu bibir lembab je lpas apply lipbalm madu...👍 . Korang yang ada masalah bibir kering,boleh cuba Lipbalm madu..Ada 2 perisa strawberry & orange..Harga mampu milik Rm14 sahaja. . Nak order boleh dm or wasap klik link kt bio ye. . #maerasecret #sabunkelulut #facemist #homemadelipcare #lipscrub #liptintmurah #bukanproduktimbangkilo #lipbalmmadu #liptherapy #serumhabbatussauda #bedaksejuk #produkmampumilik #murahtapikualiti #kualititiptop #terbaik


0💬Normal

Feedback customer guna mini lipscrub.Tonyoh² je bibir dah pink.. . Bibir customer nampak smooth je.Harga mini Lipsrub Rm8,giant Lipsrub Rm20. . Ha!! Tengok je ke,tak nak cuba?..Nak try meh cepat dm atau wasaap Ana.. . #maerasecret #sabunkelulut #facemist #homemadelipcare #lipscrub #liptintmurah #bukanproduktimbangkilo #lipbalmmadu #liptherapy #serumhabbatussauda #bedaksejuk #produkmampumilik #murahtapikualiti #kualititiptop #terbaik


0💬Normal

Ini antara produk homemade Lipcare maera secret.Comei kn..😁😁 . Untuk lipscrub & Jellytint ada 2 saiz mini & Besar.. Jellytint -Baby & Chubby Jellytint Lipscrub- Mini & Giant Lipscrub . Nak cuba boleh dm atau waasap no di bio kt atas ye. . #maerasecret #sabunkelulut #facemist #homemadelipcare #lipscrub #liptintmurah #bukanproduktimbangkilo #lipbalmmadu #liptherapy #serumhabbatussauda #bedaksejuk #produkmampumilik #murahtapikualiti #kualititiptop #terbaik


0💬Normal

Senarai produk Lipcare & harga produk.😍😍 . Harga sngat² murah & mampu milik. . Range harga untuk produk serendah Rm8 -- Rm20.. Murah kan.. . Memang berbaloi,produk pn selamat,tanpa bahan kimia merbahaya. . #maerasecret #sabunkelulut #facemist #homemadelipcare #lipscrub #liptintmurah #bukanproduktimbangkilo #lipbalmmadu #liptherapy #serumhabbatussauda #bedaksejuk #produkmampumilik #murahtapikualiti #kualititiptop #terbaik


0💬Normal

Honey Donna Ring 😍😍😍 ___________________________________ • Price : RM15 • Shipping : Pre order • Postage fee sm RM8 / ss RM12 ____________________________________ Berminat ? Tekan link di bio📲 #1week #rings #ringselangor #cincinnikah #tiktokmalaysia #cincintunangan #cincin #cincinselangor #kualalumpur #kualititiptop #giftideas #giftcard #gifts🎁 #uniquegifts #giftwrapping #giftsforher #gifted #giftideasforher #giftshop #cincinbangi #ringmalaysia #maldives #ringsabah #tiktok #kotakinabalu #postage #penangring #kelantan #kelantanesegirl #cincinsilvercouple


0💬Normal

Honey Donna Ring 😍😍😍 ___________________________________ • Price : RM15 • Shipping : Pre order • Postage fee sm RM8 / ss RM12 ____________________________________ Berminat ? Tekan link di bio📲 #1week #rings #ringselangor #cincinnikah #tiktokmalaysia #cincintunangan #cincin #cincinselangor #kualalumpur #kualititiptop #giftideas #giftcard #gifts🎁 #uniquegifts #giftwrapping #giftsforher #gifted #giftideasforher #giftshop #cincinbangi #ringmalaysia #maldives #ringsabah #tiktok #kotakinabalu #postage #penangring #kelantan #kelantanesegirl #cincinsilvercouple


0💬Normal

Stok x sempat nak landing dah kene ngap ngan anak Pirana org nihhh 🤣🤣 Cucu Pirana pun blh tahan ganasnye yerr... Meh² sape lain nak join Team kami.. Insha'Allah kami guide anda sedaya mampu.. 🤗🤗🤗 #freshlovers #freslahbodyperfume #freshlahmalaysia #freshlahgombakterritory #teampirana #agentpirana #agentwanted #setandingoriginal #mampumilik #kualititiptop


0💬Normal

Nahhhh sizz merestokkkk lagikk... Semua wangian dah available balik tauu... Tp x tau la selama brp hari available 👻👻👻 Meh booking cepat!!! Yg mana nak jion team Sizz pun blh roger² yerr 😘😘😘 #freshlovers #freshlahbysizzwaheda #freslahbodyperfume #freshlahmalaysia #freshlahgombakterritory #stokisfreshlah #mampumilik #setandingoriginal #kualititiptop #agentpirana #agentwanted


0💬Normal

Honey Donna Ring 😍😍😍 ___________________________________ • Price : RM15 • Shipping : Pre order • Postage fee sm RM8 / ss RM12 ____________________________________ Berminat ? Tekan link di bio📲 #1week #rings #ringselangor #cincinnikah #tiktokmalaysia #cincintunangan #cincin #cincinselangor #kualalumpur #kualititiptop #giftideas #giftcard #gifts🎁 #uniquegifts #giftwrapping #giftsforher #gifted #giftideasforher #giftshop #cincinbangi #ringmalaysia #maldives #ringsabah #tiktok #kotakinabalu #postage #penangring #kelantan #kelantanesegirl #cincinsilvercouple


0💬Normal

DIA MASUK LAGI GAIS. KAN DAH CAKAP KOMPOM BERJANGGUT KALAU NAK TUNGGU RESTOCK LAGI. NASIB BAIK ADE MASUK KALI NI. . "AIRMAX 270 TRIPLR ALL BLACK" . 💵Harga Termasuk Postage 🚂Payment Harini, Esok Pos 🚫NO COD AVAILABLE 📍Penghantaran by [ POSLAJU ] 🚚POSTAGE EVERY WORKING DAY . 👟DETAILS KASUT👟: ✅Gred 5A (Best Gred ) ✅SIZE : 40-45 ✅HARGA : RM110 SM /RM120 SS . PERTANYAAN / ORDER🙋 📩Must screenshot picture kasut 📩Ws admin picture dan size 📵DM tidak dilayan 📩PM admin tekan link kat bio . 💰 FIRST PAY FIRST SERVE 💸 . . #kasut #promokasut  #murah2je #kualititiptop #hadiahlelaki #lelakikacak #sebarkanrezekisaya #kasutlatest #kasutmurah #kasutmurah #kasuttrending #kasutlawo #pastihappy #paperoger #kasutwhite #black #sneakersmalaysia #sneakersmurah #sneakersmalaysia #D9


1💬Normal

📍READY STOCK 📍 . - HOLLAND HOME KIT - . 🔥 GRED: PLAYER ISSUE (NIKE) 📌 SIZE: S TO XXL 🏷️ PRICE: RM75 . ❗ADD ON: NAMESET (RM28) | PATCH (RM7/pcs) ❗LONGSLEEVE: +RM5 . 🚛 POSTAGE: SM RM8 | SS RM10 . Click link bio kt atas utk order👆,, Kite deal smpai jadi!!! . By: @az.sportswear_official . #A&Z #sportswearexclusive #dsjersey #playerissue #kualititiptop #promo


0💬Normal

📍READY STOCK 📍 . - BRAZIL HOME KIT - . 🔥 GRED: PLAYER ISSUE (NIKE) 📌 SIZE: S TO XXL 🏷️ PRICE: RM75 . ❗ADD ON: NAMESET (RM28) | PATCH (RM7/pcs) ❗LONGSLEEVE: +RM5 . 🚛 POSTAGE: SM RM8 | SS RM10 . Click link bio kt atas utk order👆,, Kite deal smpai jadi!!! . By: @az.sportswear_official . #A&Z #sportswearexclusive #dsjersey #playerissue #kualititiptop #promo


0💬Normal

. Liptint by maera secret.Baby Jellytint Rm10...Chubby Jellytint Rm20... . . 🌺🌺LIPTINT YG PALING BEST.Tanpa kimia,langsung tak pahit,wangi bau strawberry,pekat (ada aloe vera),warna yang cantik & tahan lama,ringan di bibir... . Untuk suri rumah,jellytint ni pakai kat rumah pun tak jadi masalah.sapu selapis ja.tak nampak `melampau' pun depan suami.. Suami lagi suka ada la sebab bibir nampak berseri 💑 . Untuk student,pakai pi kelas pun tak ada masalah sebab nampak natural ja kat bibir 💄 . Untuk wanita bekerjaya,sapu 2-3 lapis untuk kesan yg lebih terang (kalau minat warna terang).nampak lebih berkeyakinan & segar ! . 🍃Cara guna JELLYTINT *untuk warna natural,sapu selapis sahaja. Untuk warna terang n tahan lama,sapu selapis,biar kering & sapu lagi 2-3 lapis..boleh digunakan tak kira waktu . #maerasecret #sabunkelulut #facemist #homemadelipcare #lipscrub #liptintmurah #bukanproduktimbangkilo #lipbalmmadu #liptherapy #serumhabbatussauda #bedaksejuk #produkmampumilik #murahtapikualiti #kualititiptop #terbaik


0💬Normal

Lip therapy by maera secret Rm16 je!! . 💋LIP THERAPY -fungsi utama adalah sebagai `ubat' bagi bibir yg selalu luka,kering,berdarah.. seksa sangat2 tau kalau bibir luka 😭 . Lip therapy juga dapat melembabkan bibir.memberi keselesaan pada bibir dengan adanya ekstrak pudina dan vit c dalam lip therapy ni.. . Lemon juga berfungsi untuk mencerahkan semula bibir.jgn risau,kandungan lemon tak terlalu banyak.kita buat guna sukatan yg sesuai so takkan ada masalah bibir pedih akibat lemon.try la dulu baru la tau 😝 . . 🍃 Cara guna LIP THERAPY sapu mcm sapu lipbalm..boleh disapu di bibir & buku lali..Tak perlu bilas..boleh dipakai pd bila2 masa. . #maerasecret #sabunkelulut #facemist #homemadelipcare #lipscrub #liptintmurah #bukanproduktimbangkilo #lipbalmmadu #liptherapy #serumhabbatussauda #bedaksejuk #produkmampumilik #murahtapikualiti #kualititiptop #terbaik


0💬Normal

Lipbalm Madu by maera secret Rm14 je!!.. . 🌺LIPBALM MADU (oren/strawberry) -Fungsi utama adalah untuk melembabkan bibir yg kering.sgt2 lembab tau.tak sama dengan lipbalm lain. . Juga dapat memerahkan bibir secara perlahan2 jika diamalkan sebab ada madu lebah dalam lipbalm kami.madu lebah berfungsi untuk memerahkan semula bibir yg lebam + hitam. . Ekstrak buah strawberry serta buah oren yg juga dpt memberikan kesan vitamin pada bibir.so bibir sentasa terpelihara dengan kandungan vitamin buah sebenar 🍓🍊 . LIPBALM MADU KAMI NI UNTUK APA? 👉Memerahkan & mencerahkan bibir yg hitam 👉Melembutkan bibir yg kasar 👉Melembabkan bibir yg kering 👉Menyihatkan bibir yg tidak sihat 👉Mengurangkan risiko pengelupasan kulit bibir . Nak order meh whatsapp 0134251596 . #maerasecret #sabunkelulut #facemist #homemadelipcare #lipscrub #liptintmurah #bukanproduktimbangkilo #lipbalmmadu #liptherapy #serumhabbatussauda #bedaksejuk #produkmampumilik #murahtapikualiti #kualititiptop #terbaik


0💬Normal

Jam lawa gaiss 🔥 jangan tengok lama2 tekan je link tu untuk order 📲 SWAROVSKI DIAMOND FULL SET LADIES WATCH LIMITED EDITION Spek Terbaik : 🔰 Jam Tranding setakat hari ini 🔰 1Month Warranty (ENGINE) 🔰 High Gred (5A) 🔰 SWAROVSKI Limited Edition 🔰 Quality Steel Strap 🔰 Diameter (35mm) 🔰 Analog Function 🔰 Steel Case 🔰 Sesuai untuk Gadis-Gadis ! 🔰 Battery Movement 🔰 Condition NEW With Swarovski Box Exclusive, Gelang & Rantai , cincin, anting2. ======================= Harga Jual : RM130 sm (1set) / RM 140 ss (1set) FREE POSTAGE . . . . . #barangbaik #barangpanas #baranghipster #barangpadu #jam #jamlawa #jamhipster #kualititerbaik #kualititiptop #stayfit #stayhydrated #staysafe #stayhealthy #stayhome #stayhomechallenge #stayhomestaysafe #stay #stayathome #stayhomesavelives #dudukdirumah #dudukrumah #dudukrumahdiamdiam #dudukrumahchallenge #kitajagakita #kitateguhkitamenang


0💬Normal

Next Page