#kasutwanitaterkini

Ala aira sandal je ada ? jangan risau sis Aira wedges pun ada tau 😍 Wedges dengan ketinggian 3.5 inchi dan mempunyai 4 pilihan warna yang menjadi rebutan cik gadis 😘 nak di gayakan pada hari lebaran nanti pun boleh tau ualls mesti dah ada kan yang buat persiapan raya mesti gorgeous gituw ☺️ Available size 35,37,38,39,40 RM39 tidak termasuk postage #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Stock baru rania wedges😍😍 order sekarang @fk_shoes_store Wedges dengan ketinggian 3 inchi bermaterial leather dan glass of course ualls nampak gorgeous gituw 😘 yellow tu menyerlahkan tpi mcm semua je cantik nih? Susah betul nak buat pilihan 🙈 jangan tunggu lama lama nanti disambar orang ☺️ Available size 36,37,38,39,40 RM39 tidak termasuk postage #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Nak tampil menawan?? Grab sekarang sementara masih available lagi stock untuk #ElfirabyRizka ni, ualss kena cepat tau sebelum kasut raya ualss kena kebas 🙈 Paling best sekali ringan tau plus sesuai betul for mommies di luar sana yang nak bawak anak kecil beraya 💃 Available saiz 36,37,38 dan 39 sahaja, ualss terus tekan link @fk_shoes_store sebelum sold out saiz yg sedia ada 😍 RM45 sahaja tanpa postage. Murr!!murr je!!! #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Nak kerja tapi belum ada kasut yang sesuai? atau kasut sudah lusuh. Nanisa Heels ada menemani ualls 😍 Material pvc yang lembut dan tak menyakitkan kaki dengan ketinggian sederhana membuatkan ualls yakin dan tampil syantikk gitu ☺️ Available size 36,37,38,39 dan 40 Nude, black, mustard dan blue mana stu ualls berkenan? RM 39 sahaja.. Murah amat! Tekan link untuk order @fk_shoes_store #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Isyaa wedges by rizka ualls so exclusive sangat dengan didatangi warna yang sangat menggoda tau 😍 Wedges dengan ketinggian 3 inchi sesuai digayakan dengan outfit ualls tu boleh dipakai ke mana sahaja yang pasti tak menyakitkan kaki 😉 hrga memang mampu milik tau ualls smtara ada sale nih ❤️material leather dan glass mesti ualls nmpak gorgeous gitu Available size 36,37,38,39,40 Harga hanya RM39 tanpa postage🔥 #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

FK SHOES STORE menjual kasut/sandal/wedges/ heels keluaran rizka yg gojess hitew🤗.. 👠👠👠 jom ramai² follow ig @fk_shoes_store✔️ nantikan update pelbagai jenis kasut pada setiap hari dari kami. #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Ala aira sandal je ada ? jangan risau sis Aira wedges pun ada tau 😍 Wedges dengan ketinggian 3.5 inchi dan mempunyai 4 pilihan warna yang menjadi rebutan cik gadis 😘 nak di gayakan pada hari lebaran nanti pun boleh tau ualls mesti dah ada kan yang buat persiapan raya mesti gorgeous gituw ☺️ Available size 35,37,38,39,40 RM39 sahaja guyss! #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Alhamdulillah😃.. Feedback yg baik dari cust. Tunggu apa lagi, jom grab sepasang sandal RIZKA🤗 tekan link ni untuk order 👉@fk_shoes_store #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Dup dap dup dap hurm diharap bertenang lah kalau tengok koleksi kasut rizka nih 😭 semuanya cantik cantik kan macam nak grabs semua 😉 Dah beratus pasang tau aira sandal nih terjual memang menjadi pilihan semua peringkat umur 😍 sandal bermaterial polyster dan mudah digayakan ke mana sahaja nak jdikan sandal harian pun boleh dah ramai yang repeat order ☺️ Available size 36,37,38,39,40 🔥RM35 sahaja tanpa postage #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Indahnya di pagi raya memakai rania wedges dan berbaju kebaya songket 👠 Wedges dengan ketinggian 3 inchi bermaterial leather dan glass of course ualls nampak gorgeous gituw 😘 yellow tu menyerlahkan tpi mcm semua je cantik nih? Susah betul nak buat pilihan 🙈 jangan tunggu lama lama nanti disambar orang ☺️ Available size 36,37,38,39,40 RM 39 sahaja! tidak termasuk postage #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Afna sandal nih secantik design dengan rupa yang begitu cantik dan mudah untuk digayakan ❤️ Sandal dengan ketinggian 1 inchi mudah untuk dipakai dan mempunyai 4 warna yang menjadi pilihan ualls dusty grey, dusty pink,camel dan black which one ualls like ? Available size 36,37,38,39,40 Hanya RM 33 sahaja tidak termasuk postage #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Hello its Sandra here! Sandal yang direbut rebut sekarang, hot item dekat butik ni 😍 haritu dah sold out tapi sekarang dah restock tau ❤️ Ish ish ada yang menangis nanti, ramai in love dengan sandal ni. Kekemasan dan jugak tapak yang lembut antara sebab uolss patut grab tau. Available size 35,36,37,38,39,40 Hanya RM 33 sahaja tidak termasuk postage Warna dia pun alahai taksanggup nak menolaknya, sekali grab 2 pasang pun boleh 🙈. Cer tekan link @shoesfkstore tu bagitau saiz, tapi jangan lambat pulakk nanti habis tau 😎 #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Wahh nak close up sikit thia sandal nih ishh elok kan ? Haih boleh bawa mimpi 🤩 Thia sandal dengan design yang up to date dan material polyster yang tak menyakitkan kaki fuhh warna pun banyak pilihan dengan enam warna yang sangat cantik 😍 Available size 36,37,38,39,40 Nude, black, maroon, nude, mustard, coffee semua lawa lawa tau ☺️ Harga RM 35 sahaja tidak termasuk postage #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Haih adra pun tak putus juga permintaan dia baru jer masuk dah sold out ualls ❤️tapi tak perlu risau kali nih restock beratus pasang😘 Sandal yang simple but comfort dah kembali ke butik 🥰 kalini di tambah warna Dusty Grey dan Dusty Purple lagi lagii uolssss duduk taksenang kan? 🙈 Hikss ramai yang berkenan kerana tapak yang lembut dan sangat senang dipakai, sesuai untuk uollss yang sentiasa nak cepat but ofcourse nak cantik okay 😍 Available size 35,36,37,38,39,40 Harga RM 33 sahaja tidak termasuk postage Ualls takkan tengok jer cepat grab sementara stock sold out☺️ #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Nampak gayanya ramai prefer untuk bergaya dengan #MayaWedges raya tahun ni ❤️. Simple simple jer but nais dengan tapak yang so comfort untuk jalan raya raya nanti 😍 Ualss in love dengan warna apa yer? Available pulak saiz 36 sehingga 40 sahaja tau 🤩 Berminat bole pm tepi gaiss 🥰🥰🥰🥰 #RizkaRaya2020 #LubokKasutCantikAlorSetar #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Dulu pernah menghilang kini comeback balik nak cantik cantik dengan ualss raya ni 😍, sandal raya bertali tiga ni so simple but nais untuk si anak dara memakainya 💃 4 pilihan yang menarik ualss grabs warna apa tu? Macam biashe dusty purple mesti sold out dulu 😎 Oh no! Apa tunggu lagi? Berminat pm tepi gaiss 🥰 #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Sementara masih available lagi stock untuk #ElfirabyRizka ni, ualss kena cepat tau sebelum kena kebas 🙈 Paling best sekali ringan tau plus sesuai betul for mommies di luar sana yang nak bawak anak kecil beraya 💃 Berminat bole pm tepi gaisss 🥰 #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Isyaa wedges by rizka ualls so exclusive sangat dengan didatangi warna yang sangat menggoda tau 😍 Wedges dengan ketinggian 3 inchi sesuai digayakan dengan outfit ualls tu boleh dipakai ke mana sahaja yang pasti tak menyakitkan kaki 😉 hrga memang mampu milik tau ualls smtara ada sale nih ❤️material leather dan glass mesti ualls nmpak gorgeous gitu Available size 36,37,38,39,40 Berminat bole pm tepi gais 🥰 #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Dup dap dup dap hurm diharap bertenang lah kalau tengok koleksi kasut rizka nih 😭 semuanya cantik cantik kan macam nak grabs semua 😉 Dah beratus pasang tau aira sandal nih terjual memang menjadi pilihan semua peringkat umur 😍 sandal bermaterial polyster dan mudah digayakan ke mana sahaja nak jdikan sandal harian pun boleh dah ramai yang repeat order ☺️ Available size 36,37,38,39,40 Berminat bole pm gaiss 🥰 #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Haih adra pun tak putus juga permintaan dia baru jer masuk dah sold out ualls ❤️tapi tak perlu risau kali nih restock beratus pasang😘 Sandal yang simple but comfort dah kembali ke butik 🥰 kalini di tambah warna Dusty Grey dan Dusty Purple lagi lagii uolssss duduk taksenang kan? 🙈 Hikss ramai yang berkenan kerana tapak yang lembut dan sangat senang dipakai, sesuai untuk uollss yang sentiasa nak cepat but ofcourse nak cantik okay 😍 Available size 35,36,37,38,39,40 Ualls takkan tengok jer cepat grab sementara stock sold out☺️ Berminat bole pm gais 🥰 #KasutMurahMalaysia #KasutViral #KasutWanitaMalaysia #KasutWanitaTerkini #YzRizkaKasut #YzAgentSahRizka #KasutCantikWanita #RizkaBySyeda #Teamrizkafighter #RayaPromo2020 #KasutMampuMilik #KasutBySyeda #TeamSyedaTheBest


0💬Normal

Next Page