#bazzarpaknil

👻 Apa yang best sangat pakai #innerhantu ni uols ❤️ 💖 Material viscose yang ringan lembut dan selesa 💖 Tidak mudah kedut walau bergumpal dengan kain lain 💖 Warna yang menarik lagi hot kebaboom 💖 Harga yang berbaloi beli 💖 Jahitan jauh belakang jadi bila pakai shawl tak nampak Jahitan 💖 Tak mudah kembang 💖 Selesa walau sepanjang hari pakai . RM10 tu sebenarnya harga keselesaan dan kesejukan yang anda dapat bila pakai snowcap berhantu. Bukan harga sehelai snowcap semata mata 😘 . #innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian #beautycommunity #kdrama #pasirgudang #beautymakeup #cikgu


0💬Normal

❤ Masih mencari #tudunglabuh untuk buat solat harian, travel atau plan nak ke umrah? . Jom disini pilihan terbaik khimar bychefiza berdagu pilihan terbaik untuk kita wanita. . Apa yang bestnya khimar BCF 👇 ❤ Material Cotton Vortex yang bersifat tegap dan tebal, so tak perlu risau tudung ini melekat atau nampak susuk tubuh. ❤ Walaupun kain tebal tapi tak panas sebab BCF ada formula tersendiri dalm custom made kain. ❤ Berdagu dan ada belahan sedikit di depan untuk gayakan beberapa style mengikut keselesaan sendiri. ❤ Disediakan dua size L dan XL dengan harga yang sama RM49 sehelai. ❤ Warna yang lembut pastel sangat sesuai untuk beribadat. ❤ Cutting special dari bychefiza sememangnya custom made material kainnya dari founder bcf sendiri. . Nak buat hadiah juga sesuai khimar ini untuk kesayangan anda. . . #khimarbcf #khimar #khimarumrah #khimarberdagu #sayajualtudung #tudung #tudungsarung #sayajual #bazzarpaknil #miniagentwanted #dropshipwanted #agentwanted #kelantan #terengganu #kedah #selangor #melaka #cikgusekolah #penang #bychefiza #bcf #teamkakmanis #bcflover #tudunglabuh #tudungberdagu #tudungsouk


0💬Normal

Alhamdulillah.. Baby Melur sukerr semua produk fawwaz. Yang paling penting natural dan sedaaaappppp!!! #fawwazbabyfood #yummytummy #dlasdila #bazzarpaknil


0💬Normal

ASSALAMUALAIKUM⚘ DONE SAHUR. SAHUR SAHURRRR... 😂 Selamat Hari Raya 😊🌷🌻🍄🍓🍭✔ Rindu ramadhan semoga istiqamah ibadat sampai bila2 Aamiin😢🌷 SMS/WHATSaPP : 011 - 21853128 SEE API MERAH DI FACEBOOK ANY QUESTION WHATSAPP. FOLLOW IG: @api_merah_3 FOLLOW IG: @API_MERAH_2 #api_merah #bundle_dihatiku #inikanraya #bundle #ikutcarakita #malaysia #tempatanfest #kedaimamak #rempit #lepaking #lokalah #kedaionline #ig_malaysia #teammalaysia #kitajagakita #bazarpaknil #syjualkasut #lebaran #bajuraya #pkp #sneakers #sayajualmurah #bazzarpaknil #stayathome #preloved #syawal #vansmalaysiamurah #rumahterbuka #preloved #igersmalaysia #gerakluupaperoger


0💬Normal

ERA ZAMAN YANG TELAH BERLALU DAN KINI KITA SEDANG MELALUINYA TANPA KITA SEDAR. 1. Zaman Nubuwwah - Yakni, zaman kenabian. Dimulai dari zaman Nabi Adam Alaihis Salam sehinggalah kepada baginda Nabi Muhammad. 2. Zaman Khilafah yang memimpin mengikut cara Nabi Muhammad - Pada zaman ini kepemimpinan dipegang oleh sahabat-sahabat Nabi SAW iaitu, saidina Abu Bakar, Saidina Umar, Saidina Uthman dan Saidina Ali ra. Mereka memimpin selama hampir 30 tahun. 3. Zaman “Al-Mulk (kerajaan) yang menggigit” - Membawa dua maksud iaitu menggigit atau mengikut cara nabi SAW memimpin dan kedua menggigit dengan maksud ada sedikit ketidakadilan pada zaman ini dengan bermulanya kerajaan Bani Umayyah kemudian Bani Abbasiyyah dan berakhir dengan kerajaan Bani Uthmaniyyah di Turki yang runtuh pada tanggal 3 Mac 1924. 4. Zaman “Jababiro” - Bermaksud zaman kepimpinan yang zalim. Apabila runtuhnya kerajaan Islam Bani Uthmaniyyah maka lahirlah kepimpinan dunia secara paksaan seperti penjajahan ke atas negara-negara di dunia oleh Pertugis, Belanda, Inggeris, Amerika Syarikat, Jerman, Sepanyol, Perancis dan Jepun secara paksaan ketenteraan.Ini zaman fitnah yang amat dahsyat dan ia menguji umat Islam akhir zaman yang mana dalam banyak hadis nabi SAW memberikan ingatan kepada kita tentang bahaya zaman ini. 5. Zaman Khilafah ll - Satu zaman yang mana dunia akan kembali dipimpin seperti nabi SAW memimpin oleh seorang khalifah yang diberi gelaran Imam al-Mahdi.  Kemunculan Imam Mahdi ini menunjukkan tanda-tanda ia sudah berlaku. Insya Allah akan kita kupaskan dalam siri akan datang. . FULL VIDEO LIHAT IGTV . . JOM DAPATKAN BUKU SECRET PROTOCOL SEKARANG HANYA KLIK LINK DI BIO @myrulbookstore.co untuk terus ke whatsapp kami . #hadifayyadhproduction #teamrayaselangor #igers #myrulbookstore #likeforlikes #bazzarpaknil #malaysia #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh


0💬Normal

💕 Sekali pakai, SELESA sepanjang hari! WOW.. Telinga pon dah tak sakit! Apa tu?.. Dah tentulah #innerhantu 👻 . Dapatkan yang original dengan kak manis agent sah #bychefiza ok❤️👻 Whatsapp 0137241042 . . #snowcapberhantu #teamkakmanis #miniagentwanted #jomborong #miniagent #cikgusekolah #cikgu #nurse #student #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia


0💬Normal

SOUK JE SIAP!👻 . haaaa..kenapa berhantu sangat souk ni sekarang? ramai wanita cantik beralih arah ke tudung souk . 💖 pastinya lebih cepat bersiap kan..2 saat souk siap u 💖 double selesa sebab souk kemas terletak elok di kepala,bahu ke bawah, jadi menutup aurat elok 💖 tak perlu nak pakai pin brooch. sarung je siap dah..wahh best! 💖 kaler souk ni semua cantik menarik kebabom ok..so limited!! material visosce memang berhantu. . korang dah cuba belum? meh pinang cepat🤓 wasap tepi okeh🤗 0137241042 . #tudungsouk #bychefiza #materialviscose #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawak #innerhantu #soukbcf #souk #cikgusekolah #politeknik #kolejkomuniti #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam


0💬Normal

❤ Masih mencari #tudunglabuh untuk buat solat harian, travel atau plan nak ke umrah? . Jom disini pilihan terbaik khimar bychefiza berdagu pilihan terbaik untuk kita wanita. . Apa yang bestnya khimar BCF 👇 ❤ Material Cotton Vortex yang bersifat tegap dan tebal, so tak perlu risau tudung ini melekat atau nampak susuk tubuh. ❤ Walaupun kain tebal tapi tak panas sebab BCF ada formula tersendiri dalm custom made kain. ❤ Berdagu dan ada belahan sedikit di depan untuk gayakan beberapa style mengikut keselesaan sendiri. ❤ Disediakan dua size L dan XL dengan harga yang sama RM49 sehelai. ❤ Warna yang lembut pastel sangat sesuai untuk beribadat. ❤ Cutting special dari bychefiza sememangnya custom made material kainnya dari founder bcf sendiri. . Nak buat hadiah juga sesuai khimar ini untuk kesayangan anda. . . #khimarbcf #khimar #khimarumrah #khimarberdagu #sayajualtudung #tudung #tudungsarung #sayajual #bazzarpaknil #miniagentwanted #dropshipwanted #agentwanted #kelantan #terengganu #kedah #selangor #melaka #cikgusekolah #penang #bychefiza #bcf #teamkakmanis #bcflover #tudunglabuh #tudungberdagu #tudungsouk


0💬Normal

" .. ALHAMDULILAH REZEKI DIHUJUNG RAMADHAN .. " alhamdulillah bulan RAMADHAN dan PKP ni rezeki dari ebay sangat² padu dan lain macam dari biasa .. Ni order yg saya dapat pagi tadi dari ebay.. hihi Untuk order yang saya dapat ni. Biasanya saya akan order dekat shoppe sebab harga stock lebih murah tapi disebabkan pos dah tak terima barang saya akan beli dekat supplier terdekat je barulah saya pos balik dekat customer ni.. Besar atau kecil tetap rezeki yg dikurniakan.. yg utama kita berusaha lebih sikit dari biasa untuk dapatkan Hasil yg luar jangka.. jadikan ebay sebagai ikhtiar untuk cari rezeki lebih lepas habis PKP ni.. 😊 Selamat berpuasa buat semua muslimin dan muslimat yg baca post saya ni dan semoga awak semua terlindung daripada bahana COVIC-19. Aminn.. 😊 #drazizanosman #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnesmudah #fingo #shopee #bazzarpaknil #cikgucikgumalaysia #thisiskentang #segakberseragam #malaysia #shahalam #jakel #fingomalaysia


0💬Normal

Apa yang paling dibenci bila pakai tudung sarung? . Part paling penting tentunya awning kan..double stress bila pakai awning patah dan kedut seribu..lagi bertambah stress bila iron pon tak jalan..arrhhh.. . Apa kata kak manis suggest korang pakai #tudungsouk #bychefiza ni. dengan material viscose ni kain awning nya lembut, bila pakai cantik terletak kemas serta selesa! . belum cuba belum tau..dah cuba jatuh cinta lebih..ehh.. . #miniagentwanted #dropshipwanted #teamkakmanis #souk #soukbcf #souksouksiap #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawak #kelantan #terengganu #kedah #selangor #melaka #cikgusekolah #cikgu #penang #kl #negerisembilan #perak #perlis


0💬Normal

Oh semperit pandan ku 😆 tak pernah jupe lagi kaler cantik ni, ke mata kak manis ni pantang nampak hijooo😅 . SOUK JE SIAP!👻 . haaaa..kenapa berhantu sangat souk ni sekarang? ramai wanita cantik beralih arah ke tudung souk . 💖 pastinya lebih cepat bersiap kan..2 saat souk siap u 💖 double selesa sebab souk kemas terletak elok di kepala,bahu ke bawah, jadi menutup aurat elok 💖 tak perlu nak pakai pin brooch. sarung je siap dah..wahh best! 💖 kaler souk ni semua cantik menarik kebabom ok..so limited!! material visosce memang berhantu. . korang dah cuba belum? meh pinang cepat🤓 wasap tepi okeh🤗 0137241042 . #tudungsouk #bychefiza #materialviscose #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawak #innerhantu #soukbcf #souk #cikgusekolah #politeknik #kolejkomuniti #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam


0💬Normal

Posted @withregram@deeluversboutique Ramaii love sgt dgn kaftan nie...online kami x jual..kami hanya jual di booth streetmarket the curve n kedai petite letresor the curve...so sape2 yg nak beli tu boleh walkin je terus 😘 #streetmarketthecurve #sayajual #bazzarpaknil #jualmurah #letresormarket #visitmyig #kaftan #petitetresor


0💬Normal

Posted @withregram@deeluversboutique Assalammualaikum, today we are opening as usual at Petite Tresor The Curve, 1st Floor, Lot 159, Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara, Selangor. Our operating hours will be 11am to 7pm All necessary precautions will be followed to ensure a safe and hygienic shopping experience. See u there!! 💋😘 #bazzarpaknil #letresormarket #sayajual #visitmyig #thecurve #pkp2020covid19 #staysafe #petitetresor #letresormarket


0💬Normal

".. ALHAMDULILLAH NEWBIE SEBULAN JAGUNG 🤑.." Budak newbiee sebulan jagung dah pecah sales RM2254.61.. Alhamdulillah... Terima kasih kepada semua otai² dan support group yang membantu..😊😊 5 item jer list ni sale dah RM2000😱😱. Bila list lagi banyak item lagi tinggi dan besar hasil akan dapat!!😘 Ni yang paling best.. bila masuk dalam group support.. Ramai yang akan bantu bila ada masalah dan stuck mana2.. Bila ada dalam komuniti org bisnes jer. Jadi semangat dan aura nak mulakan bisnes tu akan sentiasa naik. Insyaallah.. Janji PENCIPTA kita . Yang berusaha pasti berjaya dengan izin dariNYA. Minta padaNYA dan terus berusaha.😊 Mari kita berjemaah dalam group support .. link kat bawah ni ada penerangan pasal panduan..😘 http://bit.ly/panduanbiznesEbay Sama² cari rezeki lebih.. Bila mula Awal² insyaallah boleh buat belanja lepas habis PKPB nanti. 😉 #bisnesonlinemalaysia #bazzarpaknil #buatduitonline #buatduitdarirumah


0💬Normal

Siapa yg memang setia dengan MEERACLE, uols mesti dah banyak kali dengar pasal Lecithin ni kan? Yela sebab memang produk MEERACLE macam Facial Serum dan Amethyst Lustre Gemstone Foundation pun memang dah ada Lecithin, so uols mesti dah tau dah kelebihan Lecithin ni 😁 — Sebabkan Lecithin ni memang bagus, dan boleh melembutkan kulit uols, kita pun letak lah sekali dalam MEERACLE Under the Sea Scrub ni! 😉✨ . . WhatsApp me to order 📲📲📲 Click link at bio @meeracle.skincare.natural


1💬Normal

🍁🔥HAWAII JAPAN 😊🌷✔ 🌻🌿COLOUR 🌻🌿DESIGN LAWA 🌻🌿CONDITION : 9/10 🌟🌟🌟🌟 🌻🌿SAIZ :L 🌻🌿ARMPIT: 🌻🌿LENGTH: 🌻🌿PRICE : RM85 💰 🌻🌿BOOKING : DEPOSIT 🌻🌿NO SHOP,NO COD 🌻🌿THIS ITEM STILL AVAILABLE ☎️📲SMS/WHATSaPP : : 011-2185 3128 💻SEE API MERAH DI FACEBOOK 📠ANY QUESTION WHATSAPP. FOLLOW IG: @API_MERAH_3 FOLLOW IG: @API_MERAH_2 #api_merah #bundle_dihatiku #thrift #bundle #ikutcarakita #malaysia #tempatanfest #kedaimamak #wranglerunlimited #lepaking #lokalah #kedaionline #ig_malaysia #bundlemalaya #bundlekelantan #championmalaysia #syjualkasut #filamalaysia #bolebro #vintage #bazzarpaknil #sneakerslah #menwears #uitm #preloved #hawaiian #vansmalaysiamurah #nhl #preloved #igersmalaysia #gerakluupaperoger


0💬Normal

🍁🔥ROCKMOUNT 😊🌷✔ 🌻🌿COLOUR 🌻🌿DESIGN LAWA 🌻🌿CONDITION : 8/10 🌟🌟🌟🌟 🌻🌿SAIZ :M 🌻🌿ARMPIT: 🌻🌿LENGTH: 🌻🌿PRICE : RM1XX 💰 🌻🌿BOOKING : DEPOSIT 🌻🌿NO SHOP,NO COD 🌻🌿THIS ITEM STILL AVAILABLE ☎️📲SMS/WHATSaPP : : 011-2185 3128 💻SEE API MERAH DI FACEBOOK 📠ANY QUESTION WHATSAPP. FOLLOW IG: @API_MERAH_3 FOLLOW IG: @API_MERAH_2 #api_merah #bundle_dihatiku #thrift #bundle #ikutcarakita #malaysia #tempatanfest #kedaimamak #wranglerunlimited #lepaking #lokalah #kedaionline #ig_malaysia #bundlemalaya #bundlekelantan #championmalaysia #syjualkasut #filamalaysia #bolebro #vintage #bazzarpaknil #sneakerslah #menwears #uitm #preloved #hawaiian #vansmalaysiamurah #nhl #preloved #igersmalaysia #gerakluupaperoger


0💬Normal

Next Page