#bazaarpaknil

assalamualaikum selamat pagi semua!! haaa.. new testimoni lagi!! seronoknyaaaa dapat feedback macamni.. ! alhamdulillah 😍😍😍 . . memang terbaiklahh pemutih gigi crest 3d white ni! ternyata pilihan yang tepat! ⭐⭐⭐⭐⭐ . . tak perlu risau dah nak cari pemutih gigi yang betul betul berkesan dgn harga berbaloi! siniii ha sini!! memang dah terbukti berkesann! 👍👍 . . dan sebab tu juga lah saya cuma jual satu produk ni je sbb saya percaya bahawa produk ni terbaik! dan jangan risau, disebabkan saya pakai sendiri, saya hanya jual produk crest 3d white 100% Original dari USA je tau! no fake fake kat sini ye! . . pemutih gigi crest 3d white ni senang je cara pakai. lekat kat gigi 30 minit dan siap! seeloknya pakai sebelum gosok gigi sebelum tidur, sebab masa tu lah kita dah x makan apa2 kan.. takdelah bendasing dlm mulut lepas pakai whitestrip ni. tp boleh je kalau nak pakai bila2 masa, lepas pakai tu kumur2 je ngan air n siap! 😍😍😍 . . SENANG, CEPAT, MUDAH DAN PALING PENTING BERKESAN!! . . TUNGGU APA LAGI?? Jom2 cuba skrg..! yang dah cuba dan nak repeat order tu, boleh je jom2! 😁😁 . . yang lagi best, sekarang tgh year end combo sale tau!! whitestrip combo dgn ubat giginye tau! pehh konfem lah awak2 semua melangkah ke tahun baru dgn gigi putih yang menyerlahkan senyuman cantik anda! 😍😍😍haaa jom la kita berjimat! dah lah pakai whitestrip ni boleh tahan setahun kesannye, mmg paling jimat lah! 👏👏 . nak order?? whatsapp/telegram/sms : 60149115182 atau tekan link http://crest3dfhlilshop.wasap.my atau dm je fb atau ig @fifiehshop #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik #bazaarpaknil #gigiputih #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #malaysia #bazarpaknil #pemutihgigioriginal #pemutihgigimurah #murah #sayajual #lokalah #muakl #muamalaysia #pemutihgigimalaysia #sayapakaisayajual


0💬Normal

--- . Harap2 semua #zefikspeople sudah bersiap sedia utk berjumpa dgn Klasik Songket Kurung ini tak lama lagi. . #readystock #comingsoon


1💬Normal

Ada yang belum tengok lagi shade pilihan Sobella untuk raya tahun ni? . Nah ai jamu salah satu warna mewah Cinnamon ni 😘😘


1💬Normal

"ISTIMEWA SEMPENA HARI RAYA! KHAS untuk peminat JUBAH PRINTED, I.🌹JUBAH MARYAM 3.0🌹 . . ❤9 WARNA LETOPS ❤RUFFLE CUT DI BAHAGIAN LUTUT ❤MOSS CREPE PRINTED ❤TAK PERLU GOSOK ❤SEJUK DAN SELESA ❤SESUAI UNTUK YANG PELBAGAI PERINGKAT UMUR ❤SIZE XS-5XL . . . I. ❌N/P : RM 199/helai 🔥Promo : RM99/helai 🔥🔥Super Combo : RM 69/PCS bagi pembelian 2 helai keatas. ➡JIMAT RM 60 😱 SAH SEHINGGA 29hb Mei Sahaja JADI.... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60177213627/jubahmaryam3.0 I.💖 "BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK" I. 📌POS OUT 15 HARI BEKERJA 📌POSTAGE MENGIKUT RATE TERKINI #sabella #Teamdhiasabella #bajutanpagosok #ellasukasabella #bajuviraltanpagosok #printedmosscrepe #jubahmaryam #jubahprinted #bendatakpayahgosokbuatapanakgosok#aurainsta #aurainstabatch6 #bazarpaknil #brunei #singapore #sayajual #wanita #muslimah #promosiraya2020 #malaysiaigshop #bazaarpaknil #bajuraya2020 #jubah #bajuraya #jubahraya


0💬Normal

"ISTIMEWA SEMPENA HARI RAYA! KHAS untuk peminat JUBAH PRINTED, I.🌹JUBAH MARYAM 3.0🌹 . . ❤9 WARNA LETOPS ❤RUFFLE CUT DI BAHAGIAN LUTUT ❤MOSS CREPE PRINTED ❤TAK PERLU GOSOK ❤SEJUK DAN SELESA ❤SESUAI UNTUK YANG PELBAGAI PERINGKAT UMUR ❤SIZE XS-5XL . . . I. ❌N/P : RM 199/helai 🔥Promo : RM99/helai 🔥🔥Super Combo : RM 69/PCS bagi pembelian 2 helai keatas. ➡JIMAT RM 60 😱 SAH SEHINGGA 29hb Mei Sahaja JADI.... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60177213627/jubahmaryam3.0 I.💖 "BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK" I. 📌POS OUT 15 HARI BEKERJA 📌POSTAGE MENGIKUT RATE TERKINI #sabella #Teamdhiasabella #bajutanpagosok #ellasukasabella #bajuviraltanpagosok #printedmosscrepe #jubahmaryam #jubahprinted #bendatakpayahgosokbuatapanakgosok#aurainsta #aurainstabatch6 #bazarpaknil #brunei #singapore #sayajual #wanita #muslimah #promosiraya2020 #malaysiaigshop #bazaarpaknil #bajuraya2020 #jubah #bajuraya #jubahraya


0💬Normal

Selamat pagi💚🧡💜 . “Ya Allah , jika rezeki kami dilangit turunkanlah, jika didalam bumi keluarkanlah, jika sukar mudahkanlah, jika haram sucikanlah, dan jika jauh dekatkanlah.. amin..” . Semoga rezeki kita semua murah pada hari ini.. usaha + doa + tawakal🙏🏻 - . . . . . . #johor #bazaarpaknil #selamatpagi #bazaaronline #goodmorning  #assalamualaikum #selangor #kualalumpur #shahalam #tipscantik #tipssihat #lunaskinz #lunaskinzonline #jerawat #jeragat #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #viral #igshop #usahawanmuda #semuabolehduit #instashopmalaysia #sayajualmurah #kulitkusam #eusahawan #sayajualonline #usahawan #bisnesonline #kulitberminyak


0💬Normal

Asslmua'laikum selamat pagi semua.. 🌹🕌💎 Salam syawal day 3. Alhamdulillah sikit sharing dari Adah sendiri. Semalam try sahur dengan jus mangga #Qarissa ni.. X amek ape2 selain nasi goreng, kurma pub dah habis. Syukur xde rse lapar walaupun ade sikit rase stress semalam. Biasanya kalau adah stress cepat lapar. . 😌 Korang macam tu tak.. Tap Alhamdulillah.. Perut tak meragam. Sistem pencernaan pun ok. Badan xde rse lesu2. Alhamdulillah tq Allah. Adah harap semuanya sihat sentiasa dan dilindungi dari perkara2 yang tidak baik, penyakit2 yg merbahaya dan sentiasa positif. Doakan adah jugak ye. Tq utk semua sharing. Ade mase lebih ni Insha Allah, cuba guna sebaiknya utk perkara yang bermanfaat. Kita sama2 cuba jadikan platform digital satu ruang untuk sebarkan manfaat dan kebaikan. Jaga diri, jaga Iman, jaga hati.. Ingatan ni semua berbalik pada adah jugak. Sebab adah yg tak kuat biasanya. Tp mohon kat Allah sama2 semua kita kuat. Allah Maha baik, Maha Mendengar. Kalau ade salah silap dimana.. Adah susun 10 jari mohon kemaafan buat semua. #staysafe Syawal PKPB day 3. #chomeldotcom0133941828 #thebarang #bazaarpaknil #syukurselalu #Anyonecanbuy #jomsihatdancantiksama2 #jusmanggabotani #qarissakgperepat #QarissaKapar #qarissaklang #withyou #Allahadeuntukkita #qarissameru #doaygbaik2 #djs


0💬Normal

.✅Available✅. . Reebok Royal flag🇬🇧. . 💢Price : RM160 siap post 📮. 💢Condition : 10/10 [ New ]. 💢Size : 9.5US/ 7 UK 💢Made in : Argentina. . 👉 S/S add RM10. 👉 Follow : @simple_garment3. @simple_garment_available @simple_garment_official. . #simplegarment#bagmurah#bagpackmurah #streetwearmalaysia#prelovedmalaysia#kakibundle#vintagemalaysia#bundlemalaya#bundlemalaysia#bazarpaknil#bazaarpaknil#uitm #kualalumpur#penang#johor#jalanrajabotbundle#jalanrajabot#vintagemarket


0💬Normal

.✅Available✅. . Tommy Hilfiger backpack 🎒 🇺🇸. . 💢Price : RM 250 Free Post📮. 💢Condition : 9/10. . 👉 S/S add RM10 👉 Follow : @simple_garment3. @simple_garment_available @simple_garment_official. . #simplegarment#bagmurah#bagpackmurah #streetwearmalaysia#prelovedmalaysia#kakibundle#vintagemalaysia#bundlemalaya#bundlemalaysia#bazarpaknil#bazaarpaknil#uitm #kualalumpur#penang #johor#malaysia#artofspeedmalaysia#jalanrajabot#jalanrajabotbundle


0💬Normal

Kelebihan Nichole Pants: . . ✅ Ironless ✅ Tebal ✅ Tak jarang ✅ Material: Premium stretchable spandex fabrics ✅ Size available dari XS sehingga 2XL ✅ Tak mudah renyuk ✅ Cutting straight cut ✅ Ada pocket di kedua dua side ✅ Ada exclusive tag di hujung seluar ✅ Material lembut & tak panas ✅ Ada 14 warna menarik 😍 #ironlesspants #comfy #seluarmurah #ironless #pastel #pastelcolours #fifarasol #bazaarpaknil #seluarcantik #seluarslack #pantsmurah #pants #pantscantikmurah #seluarslackhitam #tapperedcut #fifarasoltrustedagent


0💬Normal

Pemain sayap Juventus, Douglas Costa pernah terfikir mahu bersara daripada bola sepak apabila kerap kali dihantui masalah kecederaan dalam kariernya. Untuk musim ini, beliau telah terlepas 17 perlawanan bersama Juventus daripada tiga siri kecederaannya dalam saingan Serie A disebabkan hamstring dan kecederaan betis. Ini mengecewakanya kerana dirinya lebih banyak memanaskan bangku simpanan. Bercakap dalam temuramah bersama Players’ Tribune, Costa dipetik berkata yang kecederaan telah banyak mengganggu perkembangan bakatnya dan beliau pernah beberapa kali bertanya kepada dirinya, bolehkah dirinya masih beraksi nanti? . Ada masanya saya akan terfikir, bolehkah saya bermain lagi? Ini kerana setiap kali saya turun beraksi, saya akan mengalami kecederaan. Dan apabila saya menontonnya di tv, saya kembali terfikir, ini keghairahan saya dan saya masih lagi boleh bermain. “Ini yang membantu saya meneruskan kehidupan, saya tahu yang bola sepak berikan saya kesenangan. Tetapi, ia bukanlah tentang wang atau populariti .


3💬Normal

💖NEW COLLECTION dah 70% OFF, RM399❗️ . ⚠️PREORDER with Rm200 depo⚠️——————————————————————————— FOSSIL ELLE CROSSBODY. *ETA in Malaysia, 2-4weeks——————————————————————————— 📱Whatsapp +1 403 6196190 to order . 📦Add RM10sm / RM18ss Poslaju . 💳 2X installments available _____________________________________________________________ #ustomalaysia #malaysiaonlineshopping #bazaaronlinemalaysia #bagraya2020 #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysianig #katespademalaysia #katespademalaysiaoriginal #baranghantaran #hantarankahwin #hadiahharijadi #fossilmalaysia #fossiloriginal #fossilmurahmalaysia #fossilmurah #fossilauthentic #fossiloriginalmalaysia #sayajualfossilmurah #sayajualfossiloriginal #sayajualfossil #therockiesandcompany #malaysiayearendsale #yearendsalemalaysia #blackfridaymalaysia #trc_readystock #personalshoppermalaysia #jamfossilmalaysia #leatherbagmalaysia


0💬Normal

Masih ingat penalti yang diambil Baddrol Bakhtiar dalam perlawanan akhir Sukan SEA 2011 ketika Malaysia berjaya mempertahanankan pingat emas di bumi Indonesia . . . Malaysia bertemu tuan rumah, Indonesia yang sebelum itu bersaingan bersama di Kumpulan A. Dalam aksi kumpulan, jaringan tunggal Syahrul Azwari sudah cukup untuk menundukkan mereka dan melangkah ke separuh akhir sebagai juara kumpulan . Memang ada maklumkan kepada coach [ambil sepakan terakhir], sebab sebelum ini selalu ambil yang kedua atau pertama. Jadi, malam itu masa penalti, rasa hendak ambil yang terakhir dan coach juga beri peluang . Ketika ditanyakan mengenai sepakannya yang terlebih dahulu berjaya ditepis penjaga gawang Indonesia, Kurnia Meiga, Baddrol Bakhtiar berkata, “Pada awalnya, saya mahu pilih sudut di sebelah kanan [gawang], tetapi bola tersebut pergi ke tengah sedikit .


5💬Normal

💖NEW COLLECTION dah 70% OFF, RM399❗️ . ⚠️PREORDER with Rm200 depo⚠️——————————————————————————— FOSSIL MAYA SMALL CROSSBODY *ETA in Malaysia, 2-4weeks——————————————————————————— 📱Whatsapp +1 403 6196190 to order . 📦Add RM10sm / RM18ss Poslaju . 💳 2X installments available _____________________________________________________________ #ustomalaysia #malaysiaonlineshopping #bazaaronlinemalaysia #bagraya2020 #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysianig #katespademalaysia #katespademalaysiaoriginal #baranghantaran #hantarankahwin #hadiahharijadi #fossilmalaysia #fossiloriginal #fossilmurahmalaysia #fossilmurah #fossilauthentic #fossiloriginalmalaysia #sayajualfossilmurah #sayajualfossiloriginal #sayajualfossil #therockiesandcompany #malaysiayearendsale #yearendsalemalaysia #blackfridaymalaysia #trc_readystock #personalshoppermalaysia #jamfossilmalaysia #leatherbagmalaysia


0💬Normal

💖NEW COLLECTION dah 70% OFF, RM599❗️ . ⚠️PREORDER with Rm200 depo⚠️——————————————————————————— FOSSIL MAYA SATCHEL. *ETA in Malaysia, 2-4weeks——————————————————————————— 📱Whatsapp +1 403 6196190 to order . 📦Add RM10sm / RM18ss Poslaju . 💳 2X installments available _____________________________________________________________ #ustomalaysia #malaysiaonlineshopping #bazaaronlinemalaysia #bagraya2020 #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysianig #katespademalaysia #katespademalaysiaoriginal #baranghantaran #hantarankahwin #hadiahharijadi #fossilmalaysia #fossiloriginal #fossilmurahmalaysia #fossilmurah #fossilauthentic #fossiloriginalmalaysia #sayajualfossilmurah #sayajualfossiloriginal #sayajualfossil #therockiesandcompany #malaysiayearendsale #yearendsalemalaysia #blackfridaymalaysia #trc_readystock #personalshoppermalaysia #jamfossilmalaysia #leatherbagmalaysia


0💬Normal

💖NEW COLLECTION dah 70% OFF, RM599❗️ . ⚠️PREORDER with Rm200 depo⚠️——————————————————————————— FOSSIL RYDER SATCHEL . *ETA in Malaysia, 2-4weeks——————————————————————————— 📱Whatsapp +1 403 6196190 to order . 📦Add RM10sm / RM18ss Poslaju . 💳 2X installments available _____________________________________________________________ #ustomalaysia #malaysiaonlineshopping #bazaaronlinemalaysia #bagraya2020 #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysianig #katespademalaysia #katespademalaysiaoriginal #baranghantaran #hantarankahwin #hadiahharijadi #fossilmalaysia #fossiloriginal #fossilmurahmalaysia #fossilmurah #fossilauthentic #fossiloriginalmalaysia #sayajualfossilmurah #sayajualfossiloriginal #sayajualfossil #therockiesandcompany #malaysiayearendsale #yearendsalemalaysia #blackfridaymalaysia #trc_readystock #personalshoppermalaysia #jamfossilmalaysia #leatherbagmalaysia


0💬Normal

💖NEW COLLECTION dah 70% OFF❗️ . ⚠️PREORDER with Rm200 depo⚠️——————————————————————————— FOSSIL *ETA in Malaysia, 2-4weeks——————————————————————————— 📱Whatsapp +1 403 6196190 to order . 📦Add RM10sm / RM18ss Poslaju . 💳 2X installments available _____________________________________________________________ #ustomalaysia #malaysiaonlineshopping #bazaaronlinemalaysia #bagraya2020 #bazaarpaknil #igshopmalaysia #malaysianig #katespademalaysia #katespademalaysiaoriginal #baranghantaran #hantarankahwin #hadiahharijadi #fossilmalaysia #fossiloriginal #fossilmurahmalaysia #fossilmurah #fossilauthentic #fossiloriginalmalaysia #sayajualfossilmurah #sayajualfossiloriginal #sayajualfossil #therockiesandcompany #malaysiayearendsale #yearendsalemalaysia #blackfridaymalaysia #trc_readystock #personalshoppermalaysia #jamfossilmalaysia #leatherbagmalaysia


0💬Normal

Next Page