#JDT

Our Hand Sanitizer is suitable for most skin type! LISTEN. This is the LAST PRODUCTION. If you wish to stock this up, find our JTT Ambassadors to secure yours! LAST STOCK! 10,000 bottles are READY! No more. What we would say, this is the best HS because with the formulation that includes Peppermint EO for refreshing and soothing, for the price of RM11 40ml, IS DEFINITELY TO DIE FOR! #jttkitajagakita #jamutunteja #jtt #jttkitapunya #majestictunteja #ekinjttteam #maharanitunteja #handsanitizer #peppermint #peppermintoil #peppermintEO #EOpeppermint #peppermintessentialoil #essentialoils #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #musr #johor #jdt #melaka #kelantan #kitajagakita #poslaju


0💬Normal

LAST STOCK! 10,000 bottles are READY! No more. What we would say, this is the best HS because with the formulation that includes Peppermint EO for refreshing and soothing, for the price of RM11 40ml, IS DEFINITELY TO DIE FOR! #jttkitajagakita #jamutunteja #jtt #jttkitapunya #majestictunteja #ekinjttteam #maharanitunteja #handsanitizer #peppermint #peppermintoil #peppermintEO #EOpeppermint #peppermintessentialoil #essentialoils #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #musr #johor #jdt #melaka #kelantan #kitajagakita #poslaju


0💬Normal

Dah pakai key rendah pon still struggle lagu ni.. Pastu yg merequest lagu ni lak nak part korus jek lak tu.. Geram ekk!! 😅 Ok @muhammadshahiribrahim saya dah tunaikan permintaan awak ni.. Harap awak tak kecam saya. Hahaha.. 😝 #quarantinelife #singingjustforfun . #smule #smulemalaysia #smulemalay #smulevip #smuleindonesia #smulearaf #keranaterluka #nurul #instavideo #igers #instadaily #likeforlike #tagforlikes #igboy #menstyle #igstyle #asianmen #quotes #qotd #quoteoftheday #JDT #arafaikan #sharemoments #selfiekingkong #gilakamera


0💬Normal

✨READY STOCK BAJU KEMEJA LELAKI ✨RM 49 each or BUY 2 RM90 ✨Add postage to SM RM10/ SS RM15 ✨ADA SIZE M , L , XL ✨WHATSAPP 01156220890 - #pkp #bajukemeja #kemejalelaki #stayathome #malaysia #kemejabelang #jdt #singapore #tshirtstripe #bajubelangmurah #trendingkemeja #puasa2020 #raya2020


0💬Normal

[ VANS TONAL SH | COPY ORI ] 🎱 HARGA : RM140 SM ; RM145 SS 🎱 FREE POSTAGE / READY STOCK 🎱 SIZE : 40 ~ 45 EURO 🎱 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE _ 🕹 ORDER NOW : 1. SCREENSHOT 2. CHAT / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE _ 🕹 ️SIZING CHART : WOMEN SIZE 36.0 EU : 4.0 UK : 220 MM 37.0 EU : 4.5 UK : 230 MM 38.0 EU : 5.0 UK : 235 MM 39.0 EU : 5.5 UK : 240 MM 40.0 EU : 6.5 UK : 255 MM _ MEN SIZE 41.0 EU : 7.5 UK : 260 MM 42.0 EU : 8.0 UK : 270 MM 43.0 EU : 8.5 UK : 275 MM 44.0 EU : 9.0 UK : 280 MM 45.0 EU : 9.5 UK : 285 MM _ #uitm #uitmdihatiku #harimaumalaya #seremban #jdt #selangorfa #kedahfa #uitmarau #politeknik #kasutmurah #pahangfa #jst #um07 #lawak #ipta #kualalumpur #sukan #mirafilzah #selangor #wakdoyok #kitaok #uitmmelaka #unisel #uthm #shahalam #bangi #putrajaya #seremban #sabah #kitajagakita #unisza


0💬Normal

Muka anda naik jerawat lepas pakai make-up? Naik bintik-bintik kecil lepas guna make-up? Dah cuba pelbagai produk tapi masih sama je? 🤔 . Ini mungkin disebabkan anda salah cara pemakaian produk dan makeup anda. Tak perlu risau tak perlu gusar, Di video kali ini kami bawa Thirah (Beauty Consultant) dari Hannan Medispa menceritakan tips macam mana nak elak muka breakout lepas guna make-up 🌹 . Tekan link di bio untuk dapatkan special offer atau terus direct whatsapp sekarang! Terhad untuk 5 orang sahaja! . Kalau ada sebarang pertanyaan ataupun soalan untuk doktor-doktor kami, Sila komen di bawah 👇🏻👇🏻👇🏻 . #covid19 #safetheplanet #hannanmedispabatupahat #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #promomac #primadonnafacial #facialmurah #spamurah #lelakicantikfuhhh #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless #hannanprihatin


0💬Normal

Fungsi BACK SUPPORT ni adalah : ❤Melancarkan perjalanan darah 💙Mengurangkan radang sakit belakang dan pinggang 💜Membentuk posture tubuh yg betul 🧡Meluruskan tulang belakang 💛Menyokong tulang belakang ketika melakukan kerja berat drpd sakit 🖤Terapi bagi slip disc . wasap 0135850392..atau klik link di bio 😉 #kualalumpur #backsupport #backsupportmalaysia #posturecorrection #ampang #bagtravel #bangi #klcctower #kelantan #pdrm #sabahsabah #sabah #serawak #pahang #melaka #gentinghighland #cherating #ganu #ganurians #kelate #perak #ipoh #johor #jdt #brunei #bruneidarusalam


0💬Normal

Lets surprise your loved one with CMW! 😇 Bila ditanya apakah perkara yang paling mahal diatas dunia ini? Jawapannya, Cinta. Card Love Letters From CMW With Love 🥰 #agentneeded #dropshipneeded #cmw #cookiesmostwanted #jalanjalancarimakan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #batupahat #johor #jdt #motifviralmalaysia #motifviral #uthm #uia #lawakhangit #jylc #karismatakzim #jjcm #ootd #muslimproduct #buymuslimfirst #supportbmf #ipt #uitm #lawakhambar #upsi #covid #covid19 #staysafeathome


0💬Normal

tq sgt spe2 yg support musim2 covid ni💯 brg pon x bnyak..mne yg ready stock kat tgan jer💯 tq sudi support❤️ 💌 pos..j&t / city link 🚗 cod..tgok kawasan/tgok masa🤔 JANGAN PM BOSSSKU..WHATSAPP FAST REPLY💯 MOHON SHARE BOSSSKU🙏 ADD FB KAMI❤️ https://wasap.my/60137915572 https://wasap.my/60137915572 FOLLOW IG KAMI❤️ https://www.instagram.com/alarm_thailook lokasi BANDAR TENGGARA KULAI JOHOR tq support kami🤩 #wave125 #padu #lc135 #y15 #rxz #retro #matmoto #kedai_kampong_jer #anakfelda #honda #yamaha #pencintaduaroda #gilagilaremaja #serlahkankehebatan #ex5 #wave100 #viral #matrempit #gilamotor #johor #duaroda #kanjo #kapcai #kroniwave #jenterapejuang #gshock #jdt #kawasaki #suzuki #alarmthailook


0💬Normal

CANTIK atau MENAWAN? Kami tak tipu, selling fast. Jangan tggu sampai dekat puasa baru nak beli, size tak tunggu kita guyssss. KLIK LINK DI BIO SAYA 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 http://www.wasap.my/+60108046925/elrah . . #bajumelayu #elrahexclusive #bajuraya #bajuraya2020 #bangi #bajurayamurah #sayajualbaju #elrahbangi #ramadhan #raya #jualonline #done #lawak #lawakhangit #ketupat #malaysia #selangor #jdt #kualalumpur #baju #jual #cantik #jualbaju #jualbajumurah #syawal #regalfit #sampin #busanamuslim #muslim #dropship


0💬Normal

Next Page